4 dolog, amiért jobb a kézműves termék

Ha valaki kézműves tevékenységre adja a fejét vagy csak ez a hobbija, az az idő elteltével egyre többet szembesül azzal, hogy micsoda értéke van.

AUTENTIKUS

Egyre többen vonzódnak az olyan termékekhez, amik kézzel készültek. Ez visszaröpít azokba az időkbe, amikor még a legtöbb dolog kézzel készült, ezáltal nagyobb értéke is volt. Ismerheted a készítőt, ezáltal személyesebb is.

fonas.jpgforrás

EGYEDI

Igen, bármennyire is elcsépelt a szó, nagyon is lényeges. Értem az egyedin azt, hogy nincs két egyforma az adott tárgyból vagy hogy egy rendeléskor megválaszthatod a kért termék színét, mintáját, ezek variációját. Sokszor végtelen e-mailváltások után jutunk a vevővel a végleges megálmodottig. Ezzel erősítem azt is benne, hogy fontos számomra. Ő és a kérése. Harmadrészt pedig a különlegeset hamarabb észreveszik, megdicsérik, megjegyzik.

kakukk.png

 

HELYI VÁLLALKOZÁST támogatsz hipermarket helyett

Ha már a napi bevásárlást ott intézzük, a személyes tárgyainkat, ajándékainkat vásároljuk hazai kézművestől. Könnyen belesodródhatunk a divat diktálta sekélyes tárgykultúrába, mert olcsóbb, könnyebb hozzájutni, vagy mindennap belebotlunk. Ezt ellensúlyozza ha hazai, magyar készítőtől vásárolsz, nem gagyi tömegcuccot.

b6f913b967996355611c410c44a4f838.jpgÉRTÉKE van

Mert nem egy a sokezer, gyártósorról lekerült termék közül, hanem a készítő szívvel-lélekkel készíti, időt nem sajnálva rá. Ahogy a kagylóban az igazgyöngy: nincs két egyforma és idő kell hozzá, hogy létrejöjjön.

Ezáltal a minőségében is jobban bízhatsz, ha problémád lenne a termékkel, tudod hova fordulj.

 

Következő posztomban a minőségről, a vevői értékelésről írok majd.

Kihagytam valamit a felsorolásból? Írd ide nyugodtan, kíváncsi vagyok, másoknak miért fontos a kézműves termék.